Doe meeNatuurlijk Sociaal

Een kop koffie drinken? Met je handen in de aarde wroeten? Op zoek naar een inspirerende plek voor een workshop? Iedereen is welkom bij De Pluimerije. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Vrijwilligers

Iedereen kan komen helpen op De Pluimerije. Het maakt niet uit of je iedere week tijd hebt. Of soms een paar uurtjes. Ook het werk verschilt: van helpen op de Tuinderij tot het verzorgen van de dieren. Van onderhoud tot het opstarten en begeleiden van activiteiten. We gaan uit van mogelijkheden, niet van beperkingen.

Scholen

Waar komt die groente op je bord eigenlijk vandaan? En wat doen die kippen daar op het land? Scholen zijn welkom om te komen ontdekken en tuinieren. Kinderen volgen het hele groeiproces: van zaadje tot oogst. Daarnaast maken ze iets lekkers met hun zelf geplukte groenten.

Bedrijven

De beste ideeën ontstaan niet tussen vier muren. Ze hebben een vruchtbare bodem nodig. Organiseer je vergadering of workshop daarom in onze boomgaard, tussen de noten en het fruit. Het is mogelijk om de bijeenkomst te cateren met producten van het eigen land en/of uit de streek.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op De Pluimerije?
Neem gerust contact met  ons op. We denken graag mee: info@pluimerije.nl