Onze oogstKom je proeven?

We leveren verse groenten aan iedereen; in wekelijkse oogsttassen, via zelfoogst momenten, aan lokale restaurants en aan de voedselbank. 
We vinden namelijk dat iedereen de beschikking moet hebben over goed en vers eten.

Meld je aan

Onze moestuin is gebaseerd op het CSA-concept. Dit betekent dat je deelnemer kunt worden van onze tuin.  Lees meer over de CSA-community

 

  ❀ Zelfoogst abonnement:
  Je mag 26 weken lang zelf je groenten komen oogsten. Dat kun je doen tijdens onze openingstijden. Op enkele dagen is er een tuinder aanwezig om je te helpen.

  ❀ Oogsttas abonnement:
  26 weken lang staat er een goed gevulde oogsttas voor je klaar. Op donderdag vanaf 12.00 uur kun je je groenten op komen halen. We doen ons uiterste best er een zo gevarieerd mogelijke tas van te maken.

  ❀ Proefabonnement:
  We bieden de optie om onze abonnementen vier weken uit te proberen. Zo kun je kijken of het wat voor je is.

  ❀ Strippenkaart Zomerbloemen:
  Met een strippenkaart kun je 4 x een zomers boeket komen plukken tijdens onze openingstijden. We zaaien van alles in: goudsbloemen, korenbloemen, zonnebloemen, papavers, cosmea, ganzenbloem, bolderik en nog veel meer!

  Meld je aan voor de wachtlijst

  Pluktuin

  We hebben een variëteit aan bloemen om je eigen prachtige veldboeket te plukken. De bloemen worden buiten gekweekt in de volle grond en zijn seizoensgebonden. We doen niet aan chemische bestrijdingsmiddelen, wel aan vlinders en bijen. Het plukseizoen loopt van begin juni tot eind oktober.

  Pluktuin veldboeketten