
Met de verse groenten die je oogst op de Pluimerije kun je heerlijke gerechten maken! We hebben een aantal recepten voor je samengesteld voor de lunch, avondmaaltijd of tussendoortje.
Voorgerechten
- Aardappelsalade met venkel en cranberries
- Groentebouillon
- Venkel-sinaasappelsalade
- Salade van koolrabi en appel
- Snijbietsoep
Hoofdgerechten
- Groentecurry met koolrabi
- Minestronesoep met palmkool
- Snelle pasta met zomerpostelein
- Linzensoep met Nieuw-Zeelandse spinazie
- Risotto met bietenloof en snijbiet
- Pasta marinara met pompoen
Bijgerechten
- Gegrilde courgette met salsa verde
- Koolrolletjes met broccoliblad
- Stoof van snijbiet
- Roergebakken groenten
- Meiraap met kruidenolie en feta
- Omelet met zomergroenten
Tussendoortje
Dips en belegjes
