- Met de verse groenten die je oogst op de Pluimerije kun je heerlijke gerechten maken! We hebben een aantal recepten voor je samengesteld voor de lunch, avondmaaltijd of tussendoortje.
Voorgerechten
- Aardappelsalade met venkel en cranberries
- Groentebouillon
- Lauwwarme tuinbonen met chorizo en gehakt
- Venkel-sinaasappelsalade
- Rucola salade met kaastosti
- Salade met diverse slasoorten met ansjovis
- Salade van koolrabi en appel
- Snijbietsoep
- Soep van kropsla
Hoofdgerechten
- Risotto met Snijbiet Peultjes en Dille
- Kip met sugar snaps en mie
- Eiermihoen met Chinese kool en champignons
- Groentecurry met koolrabi
- Minestronesoep met palmkool
- Snelle pasta met zomerpostelein
- Linzensoep met Nieuw-Zeelandse spinazie
- Risotto met bietenloof en snijbiet
- Spaghetti met raapsteeltjes
- Spinazietaart
- Stamppot meiraapjes
- Pasta marinara met pompoen
Bijgerechten
- Koolrabi uit de oven
- Gegrilde courgette met salsa verde
- Koolrolletjes met broccoliblad
- Stoof van snijbiet
- Roergebakken groenten
- Meiraap met kruidenolie en feta
- Omelet met zomergroenten
Dessert
Tussendoortje
Borrelhapjes
Dips en belegjes